Dream Broker on suomalainen online-video-ohjelmistoyritys. Autamme asiakkaitamme uudistamaan viestintää ja oppimista online-videoiden avulla. Pilvipalveluna toimivan ohjelmistomme Dream Broker Studion avulla jokainen työntekijä voi helposti hallita online-videon koko elinkaarta – aina videon luonnista sen editointiin ja jakamiseen asti.Ohjelmiston ja asiantuntijuutemme avulla autamme asiakkaitamme saamaan kaiken hyödyn online-videoista. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Hollannissa ja Saksassa.

Haluatko työskennellä myynnin, tuotteiden, teknologian ja ihmisten kanssa?

Katso video: https://dreambroker.com/channel/7l8f4qhi/rrecsxp1

Haemme hyväntahtoista ja tuloshakuista myynnin kollegaa Account Executive -tehtävään kasvattamaan liiketoimintaamme vahvistamalla ja laajentamalla olemassa olevia asiakkuuksia. Erikoistut palvelemaan kotimarkkinoiden lisäksi myös kansainvälisiä markkinoita toimien osana Customer Success -yksikköä, joka palvelee asiakkaita kaikissa kuudessa toimintamaassa keskitetysti Helsingistä käsin ja tekee tämän lisäksi myös uusasiakashankintaa.

Työskentelemme yli 1 100 yritysasiakkaan kanssa sekä yksityisellä että julkisella puolella, useilla eri toimialoilla. Avainkontaktejamme ovat organisaatioiden päätöksentekijöitä eri yksiköistä. Yhdessä teknisten ja kaupallisten kollegoiden kanssa varmistat, että asiakkaat saavat ohjelmistosta parhaan mahdollisen hyödyn.

Seuraavilla videoilla Rasmus, Lauri, Nelly, Joni ja Chris kertovat lisää työstään ja visiostamme: https://dreambroker.com/channel/x0d0u4e5/aoyiacnv

Työnkuvaasi sisältyy 

 • Myyntiprosessista vastaaminen alusta loppuun saakka ja myynnin aktiviteettien eteenpäin vieminen Suomessa ja kansainvälisesti:
  • Uusien potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen, kontaktointi, asiakastapaamiset, sopimusneuvottelut ja yhteistyön aloittaminen
 • Aktiivinen ja pitkäjänteinen arvonluontiin perustuva asiakkuudenhoito:
  • Ohjelmiston käytön suunnittelu, käyttäjien kouluttaminen, asiakastuki ja yhteistyön kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa
 • Kokonaisvaltainen huolehtiminen asiakkuuksista ja arvon luominen asiakkaille
  • Huolehdit siitä, että asiakas saa arvoa ohjelmiston käytöstä, tunnistat uusia käyttökohteita ja autat laajentamaan ohjelmiston käyttöä

Toivomme sinulta

 • Intohimoa konsultoivaa ratkaisumyyntiä kohtaan sekä halua auttaa asiakasta kehittämään omaa liiketoimintaansa online-videoiden avulla
 • Aiempaa kokemusta B2B -myynnistä, kokemusta myyntiprosessin hallinnasta tai muuta soveltuvaa liiketoiminnan kokemusta
 • Kaupallisen alan koulutusta, painotuksella myyntiin, liiketoimintaan ja yrittäjyyteen
 • Hyväntahtoista ja eettistä lähestymistapaa liiketoimintaan, yrittäjähenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja Suomen kielellä, yhdellä Pohjoismaisella kielellä ja Englannin kielellä
 • Vahvaa joukkuehenkeä ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä mukaan kasvavaan ja nopeasti kansainvälistyvään suomalaiseen teknologia-alan yritykseen. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittyä B2B -myynnin ammattilaiseksi, joka tekee yhteistyötä monikansallisen organisaation ja kansainvälisen asiakaskunnan kanssa. Kasvumme ja kansainvälistymisemme mahdollistaa sinulle haastavan ja mielenkiintoisen urapolun, joka ulottuu pitkälle tulevaisuuteen.

Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja sen aloitusajankohta on mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Työskentelemme viihtyisissä toimitiloissa Helsingin Salmisaaressa. Tehtävään sisältyy myös matkustustilanteen sen salliessa säännöllisiä matkoja asiakastapaamisiin Pohjoismaissa, Hollannissa ja Saksassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Customer Success, Samuli Ruuskanen (+358 40 7179 763).

Kuulostaako yllä kuvattu tehtävä sinun seuraavalta ura-askeleeltasi ja haluat liittyä joukkoomme? Kerro, mikä sinun koulutuksessasi, työkokemuksessasi ja käytännön osaamisessasi tekee sinusta oikean henkilön tähän tehtävään. Lähetä 1) CV/ansioluettelo, 2) hakemus/saatekirje ja 3) palkkatoive sähköpostilla osoitteeseen careers@dreambroker.com otsikolla ”Account Executive, Customer Success”.

Hakuvinkki: Erotu eduksesi ja lähetä 60 sekunnin video Nian -sovelluksen https://www.mynian.com/ avulla suoraan numeroon 040 7179 763. Voit ladata sovelluksen maksuttomasti App Storesta:

https://apps.apple.com/fi/app/nian-safe-video-messenger/id1541158392

ja Google Play:sta:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreambroker.garage.nian

Apply for this position

 • LinkedIn / Behance / Github / Personal website / Other portfolio
 • Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 2 MB.
 • Accepted file types: jpg, pdf, Max. file size: 2 MB.
 • Hidden

Other positions that may interests you