Haemme Talent Management -tiimiimme positiivista ja tarmokasta kollegaa Talent Acquisition Consultant– tehtävään. Rekrytointien kautta tuet Dream Brokerin liiketoimintaa Suomessa ja kansainvälisesti rakentaen tiimejä ja edistäen hyväntahtoista yrityskulttuuria.

Haluatko työskennellä kasvuyrityksen nopeatempoisessa ympäristössä, jossa pääset kehittymään monipuolisten rekrytointitehtävien parissa? Voit olla kokeneempi osaaja tai vielä urasi alkupuolella oleva nouseva kyky. Tärkeintä on positiivinen asenteesi ja kyky edustaa yritystämme ja arvojamme.

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Läheinen yhteistyö rekrytoivien esimiesten kanssa sekä useiden rekrytointiprosessien edistäminen samanaikaisesti
 • Hakemusten käsittely ja suorakontaktointi
 • Haastattelujen toteuttaminen ja hakija-arviot
 • Työnantajamielikuvaan liittyvän sisällön sekä työpaikkailmoitusten luominen ja julkaisu eri kanavissa
 • Oppilaitosyhteistyö ja sen kehittäminen, sekä tapahtumiin osallistuminen kaikissa lokaatioissamme Euroopassa
 • Sisäisten Talent Management-prosessien luominen, toteuttaminen ja kehittäminen

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta itsenäisistä ja tuloksellisista rekrytointitehtävistä
 • Valmiutta ottaa vastuu rekrytointiprosesseista aina ensikontakteista onnistuneisiin rekrytointeihin saakka
 • Analyyttistä otetta ymmärtää erilaisia ihmisiä ja yrityskulttuurimme avaintekijöitä
 • Aitoa mielenkiintoa ohjelmistokehityksen tehtäviä, B2B -myyntiä sekä eri liiketoiminnan yksiköitä kohtaan
 • Hyviä ajanhallinta- ja koordinointitaitoja nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Arvostamme erityisesti, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta kansainvälisistä rekrytoinneista tai IT-rekrytoinneista. Sujuva saksan- ja hollanninkielentaito tai toisen pohjoismaisen kielentaito katsotaan vahvuudeksi.

Meidän kanssamme pääset työskentelemään kansainvälisessä ohjelmistoalan yirtyksessä tärkeän mission eteen – auttamaan ihmisiä ja yrityksiä kommunikoimaan, tekemään yhteistyötä ja oppimaan online-videoiden avulla. Dream Brokerilla oikeiden ihmisten löytäminen ja rekrytoinnit ovat kasvun, kehityksen ja menestyksen ydin.

Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan suomalaiseen kansainvälistyvään ohjelmistoyritykseen! Tukenasi on energinen ja ammattitaitoinen joukko kollegoja, jotka työskentelevät yhdessä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Kasvuyrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittyä rekrytoinnin ammattilaisena ja rakentaa oma urapolkusi esimies – tai asiantuntijatehtäviin.

Odotamme innolla hakemustasi! Lähetäthän CV:si, hakemuksesi ja palkkapyyntösi osoitteeseen careers@dreambroker.fi otsikolla ”Talent Acquisition Consultant”. Olemme valmiita palkkaamaan heti kun löydämme oikean henkilön.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja modernit toimistotilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Sippola (+358 503244762), Oona Sundvik (+358 50 5751379) ja Anna Kekäläinen (+358 50 467 4672).

Dream Broker perustettiin Suomessa vuonna 2007. Yhtiön liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 150 henkeä kuudessa Euroopan maassa. Yhtiö on tällä hetkellä yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä, ja palvelee yli 1100 uskollista yritysasiakasta. Yhtiö on suomalaisessa ja eurooppalaisessa yksityisomistuksessa ja avainhenkilöidensä omistama. Yhtiö ja sen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja tietoturvallisuudesta. Yrityksen strategiana on kehittää videoviestinnän ratkaisuja yrityksille ja kaikille ihmisille, mukaan lukien kuluttajat. Yrityksellä on ratkaisuja maksullisista ohjelmistopalveluista ilmaisiin ratkaisuihin. Yhteiskuntavastuun osalta yhtiö lahjoittaa vuosittain voitostaan osan vähävaraisten ja heikommassa asemassa olevien ihmisten hyväksi. Yrityksellä on käynnissä useita pitkän aikavälin sosiaalisen vastuun hankkeita, joita se tukee.

Helsingin (Suomi) pääkonttorin lisäksi Dream Brokerilla on paikalliset toimistot Turussa (Suomi), Tukholmassa (Ruotsi), Kööpenhaminassa (Tanska), Oslossa (Norja), Amsterdamissa (Alankomaat), Haagissa (Alankomaat), Berliinissä (Saksa) ja Frankfurtissa (Saksa). Dream Brokerin varhaisena tavoitteena oli tulla merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi digitaalisten online-videoiden toimialalla vuoteen 2015 mennessä. Olemme tänään Pohjoismaiden markkinajohtaja, yksi isoimmista toimijoista Euroopassa ja tavoittelemme nopeaa globaalia laajentumista seuraavaksi Keski- ja Länsi-Euroopan markkinoilta. Vuoteen 2025 mennessä yrityksen tavoitteena on laajentaa toimintaansa globaalisti koskemaan kaikkia maanosia ja mantereita. Tavoitteena on luoda yhtiöstä pitkällä aikavälillä todellinen alan markkinajohtaja ja kyetä palvelemaan asiakkaita kaikissa heidän tarvitsemissaan videoviestinnän ohjelmistojen käyttötapauksissa ja tarpeissa.

Apply for this position

 • LinkedIn / Behance / Github / Personal website / Other portfolio
 • Accepted file types: jpg, pdf.
 • Accepted file types: jpg, pdf.

Other positions that may interests you